Kapcsolat: +36703817487

Köszönöm, hogy meglátogatta weblapomat.

Cégem alapjait 1996 ban raktam le az akkori kis egyszemélyes magánvállalkozás mára az egész országban rendelkezik viszonteladói partnerekkel és bemutatótermekkel.

Fő profilunk a szauna gyártás, famunkák, masszázsmedencék forgalmazása, szervizelése, valamint wellness terek tervezése.
Közel húsz év elég volt arra, hogy megtanuljam a fával való tökéletes bánásmódot. Munkáink során a legújabb technikákat és minőségi alapanyagokat használunk. Rengeteget tanultuk az évek alatt és ezeket a tapasztalatokat átadjuk az ön wellness terének kialakításakor, tervezésekor.
Mi minden projektünket úgy kivitelezzük, mintha saját magunknak csinálnánk, így a legjobbat kapja, és nem kell mérgelődni azon, hogy túl rövid, avagy kényelmetlen. Mindig a tökéletességre törekszünk.

A WOODDESING megbízáskor biztos lehet abban, hogy az Ön egyedi igényeinek megfelelő terméket kapja. Szeretne többet tudni termékeinkről, szeretne egy wellness teret, egy jakuzzit vagy csak egy beszélgetést gőzölgő kávé mellett, hogy felmérjük az igényeit? Keressen minket bizalommal, kollégáink várják, hogy segítsenek önnek álmai megvalósításában!

Rugalmasak vagyunk, segítünk a legjobb megoldás kiválasztásában, de egy dologban nem kötünk kompromisszumot az pedig a minőség, ezért minden általunk gyártott magáncélú szaunára és infra kabinra sókabinra 5 év garanciát vállalunk.

wooddesignwellness@gmail.com

Wooddesign Sauna KFT

4621 Fényeslitke Dózsa Gy ut 12
Adó sz:24876229-2-15
Cég J sz:15-09081666

tel:+36 70 381-74-87